Route/Contact – Tandartspraktijk Dentallogics – De Bilt

Tandartspraktijk Dentallogics

Tandartspraktijk in De Bilt
voor tandheelkunde, mondhygiƫne en orthodontie.

WIJ NEMEN NOG NIEUWE PATIENTEN AAN

Route/Contact

Route

Onze praktijk bevindt zich op de begane grond in een hoge flat aan de randweg Biltse Rading in De Bilt op de grens van Bilthoven en Groenekan. Er staan 4 flats langs de randweg en de praktijk zit in de flat het dichtst bij de nieuwe rotonde naar Groenekan (bij bedrijvengebied Larestein).
U kunt de praktijk bereiken door de woonwijk via de Alfred Nobellaan en aldaar ook parkeren maar met de auto is het veelal makkelijker om direct vanaf de Biltse Rading op de ruime en gratis parkeerplaatsen voor de praktijk te parkeren.

Per auto van buiten De Bilt:
Vanaf de snelweg A27 Utrecht-Hilversum neemt u afslag Utrecht Veemarkt/De Bilt. Daar richting De Bilt. Na 1 km komt u bij stoplichten. rechtdoor. Over de rotonde rechtdoor en dan bij de laatste hoge flat rechtsaf de parkeerplaats op.

Openbaar vervoer:
Tussen Utrecht Centraal Station en Station Bilthoven rijdt 6x per uur de lijnbus nummer 77. U moet uitstappen bij halte Groenekanseweg. Vanaf daar is het nog 300m. Stap vooral niet uit bij de halte Alfred Nobellaan want dat is 1 km van de praktijk.

Routeplanner:
Voor een plattegrond met routeplanner klik hier.

Routekaarten

Tandartspraktijk Dentallogics is een onderdeel van Dentallogics BV, Händellaan 12a Bilthoven, KvK Utrecht 30172184

Volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens dienen wij u te informeren dat uw persoonsgegevens bij het gebruik van de webagenda via het internet verstuurd worden. Wij behandelen uw gegevens net zoals de in onze praktijk verstrekte gegevens uiterst vertrouwelijk.